Czas przygotowania: 25 minut
1 łyżka sosu Dziki Bill Yolo
140 g makaronu penne
4 łyżki tartego parmezanu
2 łyżki oliwy
1 puszka pomidorów krojonych w zalewie
2 ząbki czosnku
2 gałązki bazylii
sól, pieprz do smaku

Zdobądź wszystkie składniki. Pobuszuj w markecie lub zamów online. Kompletna lista pozwoli Ci sprawniej Hulać w kuchni. Przyda się też deska do krojenia i ostry jak nasze sosy nóż. Do dzieła.
1. Makaron penne ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
2. Na patelni rozgrzej oliwę i podsmaż na niej posiekany czosnek. Kolejno dodaj pomidory i gotuj 3-4 minuty. Składniki dopraw do smaku solą i pieprzem, dolej sos Dziki Bill Yolo i zamieszaj. Następnie dołóż ugotowany makaron i trzymaj wszystko razem na ogniu przez minutę.
3. Penne arabiata podawaj posypane tartym parmezanem i udekorowane listkami bazylii.