Czas przygotowania: 20 minut + czas mrożenia
2 łyżki sosu Dziki Bill Hula
250 g mascarpone
200 ml mleczka kokosowego
100 ml słodzonego mleka skondensowanego
2 dojrzałe mango
do podania:
2 łyżki sosu Dziki Bill Hula
4 łupiny z orzecha kokosowego
2 łyżki wiórek kokosowych
4 gałązki mięty

Zdobądź wszystkie składniki. Pobuszuj w markecie lub zamów online. Kompletna lista pozwoli Ci sprawniej Hulać w kuchni. Przyda się też deska do krojenia i ostry jak nasze sosy nóż. Do dzieła.
1. Mango obierz ze skórki, a miąższ pokrój w kostkę i przełóż do miski. Dodaj sos Dziki Bill Hula, mleczko kokosowe, mleko skondensowane oraz mascarpone. Wszystkie składniki zmiksuj dokładnie blenderem. Otrzymaną masę przelej do pojemnika i wstaw do zamrażarki na minimum 5-6 godzin.
2. Gotowe lody serwuj polane sosem Dziki Bill Hula, posypane wiórkami kokosowymi i udekorowane listkami mięty.