Pieczone skrzydełka po azjatycku
Skrzydełka oczyszczamy i dzielimy na części, osuszamy je papierowym ręcznikiem i układamy na blaszce wyłożonej...
Skrzydełka oczyszczamy i dzielimy na części, osuszamy je papierowym ręcznikiem i układamy na blaszce wyłożonej...
1. Przygotuj nadzienie. Jabłka obierz ze skórki, wydrąż gniazda nasienne i pokrój w cienkie plasterki. Wymieszan...
1. Mięso opłucz i osusz. Za pomocą ostrego noże odetnij lotki, a skrzydełka przełóż do miski. 2. W rondelku r...
1. Pomarańczę obierz i wyfiletuj za pomocą ostrego noża. Orzechy brazylijskie drobno posiekaj. 2. W miseczce wymi...
Zdobądź wszystkie składniki. Pobuszuj w markecie lub zamów online. Kompletna lista pozwoli Ci sprawniej Hulać w ...
1. Nagrzej piekarnik do 180 stopni. Blaszkę do pieczenia wyłóż pergaminem. 2. Masło rozpuść w rondlu. Dodaj do...
Zdobądź wszystkie składniki. Pobuszuj w markecie lub zamów online. Kompletna lista pozwoli Ci sprawniej Hulać w ...
Zdobądź wszystkie składniki. Pobuszuj w markecie lub zamów online. Kompletna lista pozwoli Ci sprawniej Hulać w ...
Zdobądź wszystkie składniki. Pobuszuj w markecie lub zamów online. Kompletna lista pozwoli Ci sprawniej Hulać w ...
Zdobądź wszystkie składniki. Pobuszuj w markecie lub zamów online. Kompletna lista pozwoli Ci sprawniej Hulać w ...
Deser na ostro? Można? Dzikim Billem doprawić można wszystko, no prawie wszystko! Na niektóre rzeczy po prostu sz...
1. Czosnek obierz ze skórki i zmiażdż. Pieczywo opiecz w tosterze. 2. Na patelni rozpuść masło i wrzuć na nie ...
1. PrzyrzÄ…dzenie bobu, uzależnione jest od pory roku. W obydwu jednak przypadkach do zawartoÅ›ci rondla dodaj: Å‚yÅ...
CebulÄ™ i czosnek należy podsmażyć na niewielkiej iloÅ›ci oleju, dodać miÄ™so i smażyć do skutku w trakcie smaÅ...
Powyższe składniki zmieszaj, zalej nimi mięso, tofu lub boczniaki, umieść w lodówce na co najmniej godzinę –...