SOSY DZIKI BILL | MOCNY W GĘBIE

Smak dzięki któremu serce zabije Ci mocniej.

Jesteśmy przekonani, że w Polsce nadszedł w końcu ten czas, w którym ludzie są bardziej niż kiedykolwiek wcześniej, otwarci na nowe smaki.
Pod koniec 2014 roku, my, ojcowie Dzikiego Billa, czyli zakochany w ostrej kuchni Katowiczanin i jego szwagier rodem z Minneapolis spotkaliśmy się, żeby spróbować nowej partii domowych ostrych sosów. Na długo przed pomysłem stworzenia polskiej marki, która dostarczałaby ostre sosy specjalnie na potrzeby polskiego rynku, istniało w nas przeświadczenie, że Polacy są już gotowi na rodzimy ostry sos.

Młodzi Polacy są ciekawi, otwarci i odważni. Dziki Bill, pierwszy butelkowany, polski ostry sos powstał z myślą o nich. Naszym marzeniem jest dotrzeć do miejsc, w których ostre sosy nigdy nie były dostępne. Zmieniać kuchnię ludzi, którzy są ciekawi nowych doświadczeń. Chcemy udowodnić, że polska jakość przebija importowane alternatywy i że Polacy potrafią docenić produkt stworzony specjalnie dla nich.

Dzięki historii naszej firmy, jesteśmy przekonani, że możemy jednocześnie czerpać z bogatej historii amerykańskich ostrych sosów i z długiej tradycji polskiej miłości do prawdziwej i naturalnej kuchni. Gotowanie jest ważne, a czas ludzi którzy doskonale o tym wiedzą właśnie nadszedł.

Ryszard Sierotnik & William Scott Shaw, miłośnicy ostrych sosów i ojcowie Dzikiego Billa

Tak jest i będzie

Sosy Dziki Bill są i będą produkowane z naturalnych składników.

Dziki Bill nie zawiera też  żadnych sztucznych konserwantów, barwników ani polepszaczy smaku.

Smak zawsze będzie dla Nas ważniejszy niż ostrość, ale nigdy nie zawiedziemy fanów ostrej kuchni.

Papryczki zawsze są i będą selekcjonowane, tak, żeby do butelki trafiły jedynie te najwyższej jakości.Nasze sosy są i pozostaną wegańskie.W sprawie jakości nigdy nie pójdziemy na kompromis.

Dziki Bill zawsze będzie zaskakiwał i dawał radość płynącą z doświadczania ostrych smaków.

POZNAJ NASZE SOSY

VIDEO DZIKI BILL